Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Henny Penny by DROPS Design – Høne Kurv Hækleopskrift 22 cm

Tilbud
Flere billeder

kr. 106,00

(21 kundeanmeldelser)

Henny Penny by DROPS Design er en sjov kurv, hæklet i Drops Nepal. Kurven er formet som en høne og er en dekorativ ide til påske.

Henny Penny by DROPS Design måler cirka 22 cm i højden. Hønen hækles med 4 mm nål, eller med den størrelse nål som du … læs mere her

Er Henny Penny by DROPS Design - Høne Kurv Hækleopskrift 22 cm - Henny Penny på lager?

Annonce
Køb Henny Penny by DROPS Design - Høne Kurv Hækleopskrift 22 cm - Henny Penny

Beskrivelse

Henny Penny by DROPS Design – Høne Kurv Hækleopskrift 22 cm beskrivelse:

  • Mærke: Drops – Garnstudio
  • Navn: Henny Penny by DROPS Design – Høne Kurv Hækleopskrift 22 cm
  • Pris: kr. 116.00
  • ProduktID: 5713419940168

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Henny Penny by DROPS Design – Høne Kurv Hækleopskrift 22 cm her.

Henny Penny by DROPS Design – Høne Kurv Hækleopskrift 22 cm – Garn, strik og hobby

Over de senere år kan man se flere og flere, der er, bidt af den store strikkedille- og det er ikke kun ældre kvinder, der i vores bevidsthed jo er dem, vi ser som de traditionelle strikkere. Det er ligeså ofte de unge i dag der nyder at gøre brug af deres kreativitet med garn og pinde. Rito.dk er stedet med de helt rigtige garntyper, hæklepinde osv.. Du får oven i købet, prisgaranti og med den et års returret, så få nu bare fyldt den kurv med Henny Penny by DROPS Design – Høne Kurv Hækleopskrift 22 cm.

Prisgaranti på Henny Penny by DROPS Design – Høne Kurv Hækleopskrift 22 cm

Henny Penny by DROPS Design – Høne Kurv Hækleopskrift 22 cm er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i den altid eftertragtede varekategori Opskrifter > Hækleopskrifter > Hækleopskrifter til Påske. Når du bestiller her får du hele 365 dages returret med når du køber Henny Penny by DROPS Design – Høne Kurv Hækleopskrift 22 cm. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Henny Penny by DROPS Design – Høne Kurv Hækleopskrift 22 cm ved den velkendte shop Rito.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på Henny Penny by DROPS Design – Høne Kurv Hækleopskrift 22 cm. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Henny Penny by DROPS Design – Høne Kurv Hækleopskrift 22 cm med et helt års returret

Shoppes der produkter online, er du stillet lidt bedre, end hvis du handler i en fysisk butik. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere og det kommer dig tilgode som forbruger. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan faktisk sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Shoppen sender din produkter til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online køen er der slet ikke, når du handler online, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

21 reviews for Henny Penny by DROPS Design - Høne Kurv Hækleopskrift 22 cm

Vær den første til at anmelde “Henny Penny by DROPS Design – Høne Kurv Hækleopskrift 22 cm”