Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

FIMO® Air , bright white, Light, 250g

Varenummer (SKU): 4007817813041 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

kr. 72,20

(17 kundeanmeldelser)

Blødt FIMO® ler, der hærder uden brug af ovn. Velegnet til kunst, hobbybrug eller læringsmæssige formål i undervisningen. FIMO® Air er af 95% naturlige stoffer og lugtfri. Efter hærdning kan emnet files, bores eller males. Opbevares lufttæt. De færdi
De … læs mere her

Er FIMO® Air , bright white, Light, 250g på lager?

Annonce
Køb FIMO® Air , bright white, Light, 250g

Beskrivelse

FIMO® Air , bright white, Light, 250g beskrivelse:

  • Mærke: Fimo
  • Navn: FIMO® Air , bright white, Light, 250g
  • Pris: kr. 72.50
  • ProduktID: 4007817813041

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om FIMO® Air , bright white, Light, 250g her.

FIMO® Air , bright white, Light, 250g – Garn, strik og hobby

En af de nye diller vi tit ser, er mennesker der er , begyndt at fordybe sig i garnnøgler, strikkepinde, opskrifter, masker og hæklenåle- og det gælder ikke udelukkende kvinder, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Vi er rykket et par generationer ned i dag der har taget strikning og hækling til sig, som deres bedstemødre gjorde. Rito.dk er landets førende webshop indenfor garn, og det der hører sig til. De har endda valgt at give dig, prisgaranti og med den et års returret, så alle grunde til ikke at købe er faktisk væk – så køb du blot FIMO® Air , bright white, Light, 250g.

Prisgaranti på FIMO® Air , bright white, Light, 250g

FIMO® Air , bright white, Light, 250g ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Kreativ / DIY > Modellervoks > Ler. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af FIMO® Air , bright white, Light, 250g. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres FIMO® Air , bright white, Light, 250g ved den velkendte shop Rito.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg FIMO® Air , bright white, Light, 250g. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

FIMO® Air , bright white, Light, 250g med et helt års returret

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, får du andre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og du kan finde webshops der giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i den store skov af webshops, der er derude. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

17 reviews for FIMO® Air , bright white, Light, 250g

Vær den første til at anmelde “FIMO® Air , bright white, Light, 250g”