Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Masser af internet foretagender udlover i dag et stort udvalg af fragtløsninger. En favorit er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du selv kan hente dine nye varer når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er nemlig særdeles bekvem, og tit ydermere den mest prisbevidste mulighed for fragt.

Du kan tillige foretrække at bestille produkterne til levering til din lejlighed eller ud til dit arbejde. Løsningen viser sig i mange tilfælde en anelse mere pebret, men lige så vel ualmindeligt let. Den mest prisbevidste leveringsmodel vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren, men den løsning betinges af at du er nær internet webshoppens adresse.

Mange internet forhandlere frembyder levering på næste hverdag på mange af shoppens varer, som dog er påkrævet at ordren laves inden et konkret tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få de nye varer klargjort forud for at medarbejderne holder fyraften.

Efterses af fagfolk som er meget fortrolige vilkårene

Det er jo i høj grad gnidningsløst for internetbrugere at finde de bedste priser hos flere internet virksomheder og med det motiv har langt de fleste forhandlere på nettet set sig tvunget til at presse salgsværdien på en række af deres produkter – til drenge og piger, og samtidig til kvinder og mænd – drastisk, og endda nogle gange sikre levering uden gebyr.

Derfor kan det trods alt blive tiden værd at granske enkelte webbutikker efter tilbud før du gennemfører din bestilling, således at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den prisbilligste pris.

Du skal imidlertid ikke glemme, at i tilfælde af at en butik på nettet annoncerer deres varer til en salgspris der virker urealistisk letkøbt, kunne det i nogle tilfælde være et tegn på en uoprigtig online webshop. Køb med kort er trods alt omfattet af en orden, hvilket støtter kunden overfor uoprigtige webshops.

Vi tilråder generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du anvende et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, ifald du gerne vil dække prisen over flere uger.

Se om internet webshoppen er verificeret af e-mærket

Forud for at folk køber i en forhandler på nettet burde de til hver en tid have øje for shoppens betingelser, men det er naturligvis ikke super interessant.

Et alternativt forslag kunne måske være at kigge om online shoppen er e-mærke godkendt, hvilket er en sikkerhed for at e-butikken accepterer de officielle regler, samt at online firmaet lejlighedsvis besigtiges af specialister som har indsigt i reglementet på området. Derudover tilbydes du chance for at blive hjulpet, hvis du oplever dilemmaer som følge af din handel.

En lang række online selskaber garanterer 1 hverdags levering

Trustpilot fører til forholdsvis hæderlige løsninger til at fortolke en stor gruppe nuværende brugeres betragtninger og herved er det smart, at du verificerer e-handlens kritik inden du lægger din bestilling.

Facebook yder også super strålende genveje til at få kendskab til online virksomhedens pålidelighed. I øvrigt møder vi faktisk e-forretninger som gør det muligt at meddele en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket også burde benyttes til at afveje kundernes tilfredshed.

Hjemmesiden er finansieret af annonceindtægter. Vi samarbejder med flere internet handler eftersom vi markedsfører forretningernes tilbud, og høster provision for så vidt vores brugere udfører et indkøb.

Informationer vedrørende tilbud og webshops vedligeholdes nu og da, men der tages forbehold for korrektioner der eventuelt er implementeret efter sidste opdatering af de viste oplysninger.