Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Adskillige internet outlets tilbyder efterhånden et stort udvalg af fragttyper. En af de mest benyttede er efterhånden levering til et afhentningssted, som giver dig mulighed for at hente din bestilling når det passer ind i din hverdag. Den er nemlig temmelig fremkommelig, og oftest endvidere den mest betalelige leveringsversion.

Du kunne ydermere vælge at vælge udbringning til din lejlighed eller hus eller til din arbejdsplads. Fragtformen er almindeligvis en kende dyrere, men på den anden side ekstremt enkel. Den mest letkøbte fragtmulighed vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne, hvilket er betinget af at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet shoppens tilholdssted.

Leveringstidspunktet er usædvanlig udslagsgivende når vi behøver varerne om et øjeblik, og i det øjemed er det selvfølgelig på sin plads at man checker den anslåede leveringstid på den pågældende vare.

En hel del firmaer på nettet stiller udsigt til 1 dags levering på masser af varenumre, som alligevel forudsætter at ordren laves forud for et besluttet tidspunkt, så de garanteret kan nå at få varen distribueret før lagermedarbejderne har fri.

Et hav af forskellige fragtløsninger

Det er jo ultra bekvemt for almindelige dødelige at sammenligne priser (via fx PriceRunner) i blandt forskellige internet foretagender og derfor har langt de fleste e-butikker været tvunget til at nedbringe salgsværdien på en række af deres varer – til juniorer, og ligeså til herrer og damer – enormt, og endda nogle gange tilbyde fragt uden gebyr.

Det kan stadigvæk være tiden værd at besigtige et par e-handler efter rabatkoder før du gennemfører dit køb, sådan at du ikke er i tvivl om at få fat i den mest betalelige pris.

Man må bare være obs på, at i tilfælde af at en e-forretning forhandler deres produkter til en udsalgspris der kan ses som overordentlig attraktiv, er det tit være en indikator for en bedragerisk internet forhandler. Kortkøb er på den anden side en del af Indsigelsesordningen, hvilket forsvarer dig som kunde overfor snydagtige e-firmaer.

Generelt går vi ind for kortkøb eller mobilbetaling. Alternativt bør du benytte en afbetalingsordning fra fx ViaBill, såfremt du tilstræber at klare omkostningerne over en periode.

Tilses af fagmænd der er meget fortrolige de gældende regulativer

Forud for at folk handler hos en netshop burde de ideelt set få overblik over virksomhedens vilkår, det er dog uden tvivl ikke videre interessant.

En anden mulighed kunne derfor være at tjekke om e-forretningen er tilsluttet e-mærket, hvilket skulle være en erklæring om at internet virksomheden følger de danske retningslinjer, foruden at netbutikken fra tid til anden monitoreres af specialister som er meget fortrolige de gældende bestemmelser. Dette er desuden din anledning til bistand, når du forvoldes problemer i processen med din bestilling.

Fragtperioden er naturligvis temmelig central

Trustpilot frembringer en lang række fine løsninger til at gennemgå ret mange eksisterende køberes bedømmelser og på grund af dette er det klogt, at du besigtiger internet virksomhedens vurderinger forinden du bestiller.

Facebook byder på derudover super solide løsninger til at få indblik i internet shoppens pålidelighed. Tilmed ser vi en række netshops hvor kunder kan levere en evaluering af ordreforløbet, hvilket ydermere kan drages fordel af til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Dette website er finansieret af indtægter fra annoncer. Vi har aftaler med nogle forskellige online forretninger i form af at vi formidler forretningernes varer, og tager betaling under forudsætning af at de personer vi sender videre laver et indkøb.

Viden omkring tilbud og firmaer på nettet understøttes hyppigt, men der tages forbehold for ændringer der måtte være realiseret siden vi sidste gang opdaterede sidens data.