Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Drops Eskimo Garn Unicolor 26 Pink

Varenummer (SKU): 7071723004029 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

kr. 18,05

Er du vild med stærke og flotte farver er Drops Eskimo Garn Unicolor 26 Pink én af de mest populære. Pink er ofte set i pigekollektionerne, hvor den blandes med lyserøde, røde og rosa nuancer. Det er en helårsfarve, som aldrig forsvinder fra pigekollekti … læs mere her

Er Drops Snow/Eskimo Garn Unicolor 26 Pink på lager?

Annonce
Køb Drops Snow/Eskimo Garn Unicolor 26 Pink

Beskrivelse

Drops Eskimo Garn Unicolor 26 Pink beskrivelse:

  • Mærke: Drops – Garnstudio
  • Navn: Drops Eskimo Garn Unicolor 26 Pink
  • Pris: kr. 16.00
  • ProduktID: 7071723004029

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Drops Eskimo Garn Unicolor 26 Pink her.

Drops Eskimo Garn Unicolor 26 Pink – Garn, strik og hobby

Det er ikke nyt, men flere og flere er, begyndt at fordybe sig i garnnøgler, strikkepinde, opskrifter, masker og hæklenåle- og din fordom om, at det jo nok er kvinder over 60 år, som før i tiden var dem, som strikkede og hæklede på livet løs. Vi er rykket et par generationer ned i dag der kaster sig over at strikke eller hækle. Rito.dk sikrer dig gang på gang god kvalitet til fantastiske priser på alt hvad du skal bruge til at strikke og hækle. Det er let at beslutte sig for at købe garn, når man får, prisgaranti og en returret på flotte 365 dage, så ingen grund til ikke lige at købe Drops Eskimo Garn Unicolor 26 Pink.

Prisgaranti på Drops Eskimo Garn Unicolor 26 Pink

Drops Eskimo Garn Unicolor 26 Pink er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i kategorien Garn || Garn Producenter || Drops Garnstudio || DROPS Eskimo. Du får oven i købet hele 365 dages returret med når du køber Drops Eskimo Garn Unicolor 26 Pink. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Drops Eskimo Garn Unicolor 26 Pink fra den meget brugte forhandler Rito.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder du noget for alle, som jo fx kan være Drops Eskimo Garn Unicolor 26 Pink. Køber du varer online sparer du penge- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Drops Eskimo Garn Unicolor 26 Pink med et helt års returret

Når webshops leverer dine produkter, er du stillet lidt bedre, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, og du kan finde webshops der giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, på tværs af forskellige webshops. Og du kan endda gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Når du handler online er du også fri for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køen er der slet ikke, når du handler online, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Drops Eskimo Garn Unicolor 26 Pink”