Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Flere online selskaber udlover til alt held et stort udvalg af muligheder for fragt. Den mest moderne er lige nu pakkeshops, som gør at du kan hente din nyindkøbte vare når du har tid. Denne er jo vældig ligetil, og i mange tilfælde endda den mest letkøbte fragtløsning.

Antal dages levering kan i nogle tilfælde være særligt betydningsfuld hvis man har brug for dine nye varer øjeblikkeligt, så i det øjemed er det nemlig aktuelt at man finder det estimerede leveringstidspunkt for den aktuelle vare.

En masse e-firmaer i Danmark stiller garanti om levering efter en enkelt hverdag på en række varenumre, men det er forudsat at ordren køres igennem forinden et aftalt tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen afsendt forud for at pakkepersonalet drager hjemad.

Enkelte online varehuse byder på gratis fragt, men typisk kræves det at der købes for en fastsat sum. Derudover skulle du gribe den mest letkøbte fragtløsning, som ofte – om du befinder sig i Aarhus, Middelfart eller Haslev – vil blive at få fragtmanden til at levere ordren til et afhentningssted.

Kig hvorvidt e-butikken er godkendt af e-mærket

Det er efterhånden super smart for enhver at finde information om priser på flere forretninger på nettet og følgelig har flere internet forhandlere set sig tvunget til at nedbringe priserne på en række af deres produkter – til børn, men ligeledes til kvinder og mænd – en hel del, og endda nogle gange sikre fragt uden gebyr.

Dog kan det immervæk være udbytterigt at inspicere nogle forskellige online virksomheder efter rabatkoder før du shopper, så man er tryg ved at opnå den bedste pris.

Du bør trods alt være opmærksom på, at såfremt en internet forhandler markedsfører deres varer til salg for en salgspris som anses for kolossalt fremragende, bør det mange gange være en varsel om en uærlig internet handler. Shopping med kort er på den anden side omsluttet af et lovbud, der begunstiger folk imod uærlige webshops.

Vi foreslår generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du bruge en afdragsordning som fx ViaBill, når du hellere vil afbetale regningen over tid.

Inden nogen køber i en webshop bør de reelt overveje shoppens forretningsaftale, dog er det bare ikke særlig morsomt.

En anden mulighed kunne være at se hvorvidt internet shoppen er e-mærket, da det længe har været et signal om at online forhandleren respekterer gældende dansk lovgivning, foruden at shoppen ofte kontrolleres af jurister der er inde i lovene på området. Desuden får du anledning til at få hjælp, når du bliver udsat for udfordringer som følge af din shopping.

I øvrigt er det smart at kunden er obs på de vigtigste bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med bestillingen, fx hvilken ombytningsret e-forhandleren benytter. I den sammenhæng er det ligeledes afgørende, at man altid bevarer ens faktura e-mail, således man altid vil kunne bekræfte sin shopping, uanset om du er på udkig efter varer til en voksen eller et barn.

Flere internet firmaer tilbyder fragt uden betaling

Trustpilot frembringer fuldstændig troværdige muligheder for at dechifrere en lang række nuværende køberes meninger og på grund af dette tilråder vi, at du efterforsker e-forhandlerens bedømmelser forud for at du bestiller.

Facebook forærer dig desuden en del pæne chancer for at få kendskab til online forhandlerens kundetilfredshed. I øvrigt ses faktisk internet handler som giver folk mulighed for at udfærdige en bedømmelse af deres køb, som tillige bør udnyttes til afvejning af kundernes tilfredshed.

Websitet er finansieret af reklamer. Vi hjælper mange internet webshops da vi introducerer forretningernes tilbud, og tager kommission såfremt en af vores brugere realiserer et indkøb.

Informationer angående produkter og internet virksomheder ajourføres hyppigt, men vi påtager os intet ansvar for korrektioner der kan være lavet siden seneste opdatering af de viste oplysninger.