Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

De fleste internet shops foreslår nu om dage diverse forskellige leveringsmetoder. En af dem der er mest anvendt er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, hvor du selv kan hente de bestilte produkter når der er tid til det. Fragtløsningen er jo særligt let gængelig, og desuden tilmed den mest letkøbte fragtløsning.

Leveringstiden er særligt betydningsfuld ifald vi absolut skal bruge produkterne nu og her, så af den grund er det ret fornuftigt at man dobbelttjekker leveringstiden ved den aktuelle vare.

Flere webbutikker annoncerer 1 hverdags levering på en række produkter, men som imidlertid tager udgangspunkt i at du når at bestille før et bestemt klokkeslæt, således at de kan nå at få varen distribueret forinden personalet holder fyraften.

Enkelte internet forretninger yder levering uden omkostninger, men undertiden påkræves det at man aftager for en konkret pris. I øvrigt skal man tage den mindst kostelige leveringsudgave, der typisk – om du er tæt på Kolding, Holbæk eller Jyllinge – vil være at få bragt dine produkter til et afhentningssted.

Det er godt at du sonderer internet butikkens ratings

Det er i dag super enkelt for alle at sammenligne priser (via fx PriceRunner) på diverse e-firmaer og så har langt de fleste netshops været presset til at at trykke salgspriserne på produkterne – til børn, og endvidere også til herrer og damer – kolossalt, og endda nogle gange garantere portofri levering.

Det kan dog stadigvæk være lønnende at inspicere forskellige internet virksomheder i Danmark efter tilbud inden du gennemfører din bestilling, således at man er på den sikre side med at opnå den mest betalelige pris.

Man må blot ikke overse, at i tilfælde af at en online forretning reklamerer et produkt til salg for en salgspris som kan virke overordentlig fremragende, er det undertiden være et karakteristika der viser en uoprigtig online virksomhed. Bestillinger med kort er dog inkluderet i Indsigelsesordningen, der assisterer kunden overfor svindlende shops på nettet.

Trustpilot præsterer de facto belejlige muligheder

Forud for at folk bestiller på en internet forhandler bør man i virkeligheden gennemse webbutikkens handelsaftale, dog er det gerne et tidskrævende arbejde.

Et nemt alternativ kan derfor være at se om online firmaet er godkendt af e-mærket, som ofte er et sympol på at netbutikken lever op til de officielle danske regler, foruden at e-forhandleren rutinemæssigt revurderes af fagmænd der er indført i reglerne på området. Det giver dig chance for en hjælpende hånd, ifald du udsættes for udfordringer som følge af din ordre. Klik her og find mere information.

Nethandel vokser fortsat

Trustpilot fremskaffer fuldstændig pæne muligheder for at kigge nærmere på adskillige øvrige konsumenters evalueringer og på grund af dette er det klogt, at du vurderer online butikkens vurderinger forud for at du bestiller.

Facebook tilbyder dig ydermere aldeles værdifulde muligheder for at få kendskab til online forhandlerens kundetilfredshed. Tilmed er der endda netbutikker som tilbyder kunderne at levere en evaluering af deres køb, som tilmed kan benyttes til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Dette website finansieres af reklameindtægter. Vi hjælper en gruppe af e-forretninger i form af at vi promoverer firmaernes tilbud, og høster betaling for så vidt en af de besøgende på vores hjemmeside gennemfører en bestilling.

Oplysninger vedrørende varer og internet firmaer værnes om rutinemæssigt, men vi tager forbehold for justeringer der kan være udarbejdet efter at vi senest opdaterede de viste oplysninger.