Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Temmelig mange online forhandlere giver nu til dags et bredt udvalg af fragtmetoder. En af favoritterne er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, hvor du kan afhente din nyindkøbte vare når du har lyst. Fragttypen er nemlig vældig enkel, og ofte endda den prisbilligste leveringsmulighed.

Du bør også foretrække at få produkterne sendt hjem til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsformen viser sig almindeligvis en sjat mere bekostelig, men til gengæld virkelig praktisk. Den mindst kostelige leveringsmulighed kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, hvilket står og falder med at du bor nærved webbutikkens adresse.

Temmelig mange online webshops byder på dag-til-dag levering på en lang række varenumre, men som imidlertid afhænger af at ordren aflægges før et fastsat klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen betjent forud for at logistikpersonalet tager hjem.

Flere internet virksomheder frembyder fragtfri levering, men for det meste under forudsætning af at du handler for en præcis sum. Derudover kan du foretrække den prisbilligste leveringsmåde, der i mange tilfælde – hvad end man befinder sig tæt på Silkeborg, Ikast eller Billund – vil være at få fragtmanden til at køre ordren til et udleveringssted.

Levering hjem til dig privat eller til når du er på job

Det er i høj grad let for enhver at lave prissammenligning fra forskellige e-firmaer og så har flertallet af butikker på nettet været tvunget til at stampe salgspriserne på mange af deres varer – til drenge og piger, og endvidere også til herrer og damer – en hel del, og endda nogle gange byde på gratis fragt.

Det kan trods alt vise sig gavnligt at inspicere visse online forhandlere efter rabat inden du handler, sådan at du er garanteret at få fat i den mest betalelige pris.

Du bør bare være årvågen med, at såfremt en butik på nettet afsætter deres produkter for en udsalgspris som kan ses som ubegribelig god, kunne det for det meste være et faresignal om en uægte online virksomhed. Shopping med kort er imidlertid omfattet af en lovbestemmelse, der redder os imod bedrageriske internet foretagender.

Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du vælge et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, når du hellere vil betale pengene over et længere tidsrum.

Inden folk shopper på en online virksomhed burde de altid tage stilling til virksomhedens regler, det er dog i mange tilfælde et omfattende projekt.

Et nemmere alternativ kan derfor være at se nærmere på hvorvidt internet firmaet er verificeret af e-mærket, hvilket ofte er en påvisning af at e-handlen opererer i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, foruden at webbutikken regelmæssigt kontrolleres af fagmænd der har indsigt i vilkårene på området. Desuden tilbydes du anledning til assistance, såfremt du får problemstillinger ved din shopping.

For øvrigt kan det være til hjælp at du er opmærksom på de fundamentale regler der spiller ind i forbindelse med ordren, f.eks. hvilken returrettighed e-firmaet kører med. Her er det i øvrigt vigtigt, at man permanent beholder ens kvitteringsmail, så man altid kan dokumentere sin bestilling, hvad end man er på udkig efter produkter til en dreng eller pige.

Besøges af sagkyndige der er inde i reglementet på området

Trustpilot frembringer ret så pålidelige muligheder for at kigge nærmere på en lang række forhenværende køberes reflektioner og derfor støtter vi, at du eksaminerer internet forretningens omtaler før du bestiller.

Facebook tilbyder desuden nogenlunde fordelagtige chancer for at få en idé om e-forhandlerens popularitet. Desuden ses endda online forretninger som giver folk mulighed for at aflevere en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket tilmed kan udnyttes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Orientering angående tilbud og internet shops opdateres rutinemæssigt, men der tages ikke ansvar for forandringer der er blevet foretaget siden vi senest opdaterede websitets data.