Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Størstedelen af e-handler tilbyder i øjeblikket en hel del forskellige metoder til levering. En af de mest anvendte er p.t. at få leveret til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente din pakke på et selvvalgt tidspunkt. Fragttypen er nemlig ualmindeligt smertefri, samt tit desuden den mindst kostelige løsning til levering.

Du kunne endvidere forsøge at få varerne leveret til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden er mange gange et hak mere bekostelig, men tillige meget smart. Den mindst kostelige leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, men det afhænger af at du lever nær e-firmaets lager.

Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være vældig central såfremt vi behøver produktet inden for få dage, så af den grund er det nemlig klogt at du undersøger den estimerede leveringstid ved den aktuelle vare.

Masser af netbutikker tilbyder levering på næstkommende hverdag på en lang række produkter, som dog er underforstået at der bestilles forud for et konkret klokkeslæt, sådan at de garanteret kan nå at få varen på posthuset inden pakkepersonalet tager hjem.

Det anbefales at du tjekker netbutikkens kritik

Det er jo efterhånden vældig hensigtsmæssigt for internetbrugere at sammenligne priser (via fx PriceRunner) fra flere internet foretagender og derfor har adskillige online selskaber fundet det uundgåeligt at nedskære udsalgspriserne på varerne – til børn og babyer, men også til herrer og damer – drastisk, og endda nogle gange præstere gratis levering.

Derfor kan det trods alt vise sig profitabelt at besigtige nogle få online firmaer efter tilbud inden du gennemfører din bestilling, sådan at du er usvigeligt sikker på at indhente den mest betalelige pris.

Man bør lige meget hvad ikke overse, at såfremt en butik forhandler produkter til en udsalgspris der er kolossalt lav, så kunne det mange gange være en indikator for en fup online forretning. Køb med gængse betalingskort er trods alt indbefattet af en anordning, der beskytter folk overfor svindlende outlets på nettet.

Vi slår generelt et slag for køb med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du overveje en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at dække regningen over en længere periode.

Forinden folk køber i en forretning på nettet behøver de i virkeligheden granske virksomhedens forretningsaftale, dog er det normalt ikke særlig spændende.

En anden mulighed kan være at bemærke hvorvidt e-firmaet er e-mærket medlem, fordi det ofte er et tegn på at e-forretningen følger de officielle danske regler, samt at online butikken hyppigt revideres af fagfolk som har indsigt i lovgivningen. Desuden får du genvej til en hjælpende hånd, når du skulle få vanskeligheder ved dit indkøb. Se mere.

Tillige foreslår vi at køberen er påpasselig med de fundamentale reglementer der gælder for transaktionen, som for eksempel hvilken returneringsret online shoppen garanterer. I den relation er det virkelig relevant, at man stadig beholder sin ordrekvittering, således man i fremtiden kan bevise sin shopping, uanset om man shopper til en mand eller kvinde.

Trustpilot medfører sådan set anstændige muligheder

Trustpilot resulterer i regulære sikre genveje til at iagttage en række forhenværende konsumenters observationer og af den grund tilråder vi, at du verificerer online forhandlerens vurderinger forinden du lægger din bestilling.

Facebook byder på derudover rigtig hensigtsmæssige metoder til at få indblik i internet selskabets pålidelighed. Foruden det ser vi nogle online selskaber i Danmark som gør det muligt at sammensætte en kritik af ordreforløbet, som lige så vel kan tages i brug til afvejning af hvor glade kunderne er.